Ingrediënt  peper

Home » Posts tagged "peper"

Gratinee Lyonnaise (Uiensoep uit Lyon)

Hoofdgerecht
 

  De Gratinee Lyonnaise is een zeer bekende uiensoep uit Lyon, Frankrijk. De soep is niet eenvoudig te maken maar is heerlijk van smaak. Hierdoor heb je echt… bekijk recept »

Franse uiensoep met wijn en croutons

Hoofdgerecht
 

  De Franse uiensoep is er in meerdere varianten. Naast de basis uiensoep en de Franse uiensoep met bier hebben we nu ook de Franse uiensoep met wijn…. bekijk recept »

Franse uiensoep met bier

Lunchgerecht
 

  De Franse uiensoep met bier is een afgeleide uiensoep van de originele Franse uiensoep. Deze uiensoep is wat steviger van smaak en uitermate geschikt als hoofdgerecht. Deze… bekijk recept »

Traditionele Poolse uiensoep (Staropolska zupa cebulowa)

Lunchgerecht
 

  Polen kent zijn eigen uiensoep. Deze traditionele Poolse uiensoep heet in het Pools ‘Staropolska zupa cebulowa’. Deze uiensoep is relatief eenvoudig te maken en heeft een heerlijke… bekijk recept »

Spinazie-broccoli uiensoep met tomaten crostini

Lunchgerecht, Voorgerecht
 

  Deze soep is een variant op de klassieke Franse uiensoep. Het is een kleurrijke, vegetarische soep die uitstekend gegeten kan worden als lunch of als voorgerecht. Door… bekijk recept »

Noord-Franse uiensoep

Lunchgerecht, Voorgerecht
 

  Als je een lekkere Noord-Franse uiensoep wilt maken, zijn twee dingen heel erg belangrijk: de uien en een goede basis van kalfs- of runderbouillon. Deze geven namelijk… bekijk recept »

Franse klassieke uiensoep

Hoofdgerecht
 

  Er zijn in de wereld verschillende soorten Franse uiensoep. Toch is er van alle variaties een klassieker. Het is een uiensoep met kaas die op zich een… bekijk recept »